Uw schade mobiel melden

 

Bent u betrokken bij een eenzijdige of tweezijdige aanrijding met alleen blikschade? Dan is het invullen van een Europees schadeformulier niet langer nodig. U meldt deze aanrijding voortaan met uw smartphone. Naast de website is er ook een app ontwikkeld voor Apple- en Androidgebruikers.

Indienen mobiele schadeclaim

Om de claim in te dienen vult u na de aanrijding de gegevens in op uw smartphone, waarna de tegenpartij per sms een digitale handtekening plaatst. Uw voertuig- en verzekeringsgegevens worden automatisch opgehaald en middels GPS zijn de plaats en toedracht van het ongeluk vast te stellen. U heeft tevens de mogelijkheid foto's aan uw claim toe te voegen. De claim wordt direct doorgestuurd naar de betrokken verzekeraars. Op deze manier kost het indienen van een schadeclaim nauwelijks 10 minuten en verloopt het proces rondom de afhandeling sneller, verzekeraars hoeven niet meer te wachten op de ondertekende papieren.

 

 

 Klanten van Mercedes-Benz Insurance waarderen de dienstverlening met rapportcijfer 8,0 (klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research)
klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research