Onze voordelen voor u

 

Goede voorwaarden zijn belangrijk
Heeft u wel eens nagedacht over mogelijke schade aan of diefstal van uw auto? Hopelijk overkomt het u nooit, maar juist op dat moment merkt u hoe belangrijk goede voorwaarden en service bij een autoverzekering zijn.

Bij schade of diefstal wilt u graag snel en klantvriendelijk geholpen worden. Na zo'n negatieve ervaring is het prettig om te kunnen vertrouwen op een uitstekende schadeafhandeling: met uw eigen dealer als aanspreekpunt, hulpdiensten die snel ter plaatse zijn, een vergelijkbare Mercedes-Benz als vervangende auto (indien beschikbaar) en schadeherstel alleen met Mercedes-Benz originele onderdelen.

Aantrekkelijke vergoedingen
Goede voorwaarden bieden u ook financiële voordelen. Met onze onovertroffen nieuwwaarderegeling in de eerste 36 levensmaanden van uw nieuwe Mercedes-Benz komt u niet voor vervelende verrassingen te staan wanneer uw auto wordt gestolen of total loss is geraakt. De uitgebreide garantiedekking tijdens het derde en vierde levensjaar van uw Mercedes-Benz zorgt ervoor dat wanneer de importeur uit coulance een gedeeltelijke uitkering doet voor reparatie en/of herstel van gebreken, het resterende deel met uw Mercedes-Benz autoverzekering is gedekt.

Besparen op verzekeringskosten
Bij Mercedes-Benz autoverzekeringen bespaart u ook direct op uw verzekeringskosten. Bijvoorbeeld met onze lage alarmeisen (vanaf 'SCM-klasse 1', waar een nieuwe Mercedes-Benz standaard aan voldoet), een eigen risico van € 0,- en een aantrekkelijke premiekorting bij het verzekeren van een tweede auto.

Voorwaardenvergelijker

= inbegrepen = niet inbegrepen


Mercedes-Benz
autoverzekering
ANWB BOVAG Plus Ditzo

 

Nieuwwaarderegeling: 3 jaar volledig en onbeperkt


Afschrijvingsregeling in het 4e jaar 1%


€ 0,- eigen risico bij schadeherstel door Mercedes-Benz dealer


Schadeherstel alleen met Mercedes-Benz originele onderdelen bij Mercedes-Benz dealer


Tot € 75.000,- volstaat het af fabriek alarmsysteem


Inbegrepen: uitgebreide garantiedekking


Schadevergoeding privézaken


Inclusief: sleuteldekking bij verlies of diefstalKlanten van Mercedes-Benz Insurance waarderen de dienstverlening met rapportcijfer 8,0 (klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research)
klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research