De Zilversterpolis voor oldtimers

 

Mercedes-Benz Insurance Services hecht veel waarde aan het behoud van het Mercedes-Benz erfgoed in Nederland. Daarom bieden wij speciaal voor alle Mercedes-Benz klassiekers een verzekering met zeer aantrekkelijke premies en prima voorwaarden. De Zilverster oldtimerverzekering is bedoeld voor:

  • Mercedes-Benz klassiekers van minimaal 20 jaar oud.
  • Mercedes-Benz klassiekers van minimaal 15 jaar oud met een taxatiewaarde van minimaal € 10.000,-
  • Mercedes-Benz klassiekers van minimaal 15 jaar in cabrioletuitvoering.


U kunt ook klassieke bedrijfsauto's van Mercedes-Benz verzekeren.

Voordelen van de Zilverster oldtimerverzekering:

  • Volledige cascodekking is direct mogelijk op basis van de taxatiewaarde indien een taxatierapport van maximaal 3 jaar oud beschikbaar is en deze op naam staat van de verzekerde.
  • De verzekering heeft een dekking tot 8.000 kilometers per jaar, uitbreiding tot 12.000 kilometers per jaar is ook mogelijk.
  • U heeft geen eigen risico als een gedekte schade wordt gerepareerd door een door de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Club aangewezen reparateur of een officiële Mercedes-Benz dealer.
  • Bij schade in het buitenland is vervoer naar Nederland altijd mogelijk, ook als de vervoerskosten de waarde van de auto overstijgen. Deze dekking is standaard in de WA-verzekering opgenomen.
  • Dekking voor vervanging van sleutels en sloten na verlies of diefstal van de sleutels.
  • Off-road dekking voor de 4 x 4 uitvoeringen van Mercedes-Benz.


Tarieven

Als u met uw oldtimer op jaarbasis 8.000 kilometer of minder rijdt, gelden de volgende tarieven:


Leeftijd oldtimer: 15 - 19 jaar Leeftijd oldtimer: 20 - 34 jaar Leeftijd oldtimer: >=35 jaar
WA 115 70 55
WA/ brand & diefstal 1,35% 1,15% 0,60%
WA/ volledig casco 2,10% 1,65% 0,95%


Bij een jaarkilometrage tussen 8.000 en 12.000 kilometer is op deze tarieven een toeslag van 25% van toepassing (alleen mogelijk bij een WA/cascodekking). Onder dezelfde voorwaarden verzekeren wij ook de oldtimers van andere merken dan Mercedes-Benz.


Advies op maat

Welke verzekering past het beste bij uw Mercedes-Benz klassieker en specifieke situatie? Wij geven u graag advies en doen u een op maat gesneden voorstel. Neemt u contact met ons op, bel (030) 605 98 41 of stuur ons een e-mail.Klanten van Mercedes-Benz Insurance waarderen de dienstverlening met rapportcijfer 8,0 (klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research)
klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research